Welkom bij Bestable

Michelle Bannink is gespecialiseerd in het samenbrengen van mens en paard. In haar werk begeleid ze door een combinatie van vakkennis en ervaring  zowel paard als mens.  Haar doel is om mensen op te leiden tot een betere begeleider en trainer van het paard.  Paarden brengt ze terug naar hun natuurlijke balans en rust. Hierbij werkt ze met ieders persoonlijke kwaliteiten en kracht. Ze werkt vanuit een open blik en met veel zachtheid.

Als gedragsdeskundige, bekijkt zij het gedrag als een uiting van de innerlijke wereld. Hierdoor kan zij veel problemen en miscommunicatie bij de kern vinden en de balans herstellen.

Bij Be Stable staan een aantal basisprincipes centraal. Zo werken we altijd vanuit wederzijds respect, een gebalanceerd leiderschap, contact, zachtheid en zo diervriendelijk mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in gedragstherapie en training van paard en mens. Ons doel is om de paarden en eigenaren in balans te brengen en begeleiden in hun samenwerking. Je kunt bij ons terecht voor probleempaardentraining, coaching met paarden, rijlessen, revalidatie en rechtrichten.